keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

kertokaa minulle

miksi netti masentaa. Netti on kiva. Siellä on paljon kaikkea kivaa. Ehkä jopa kaikkea liian kivaa.
Niin kivaa ettei kestäkään.
En kestä nettiä, siellä tulee niin pieni ja mitätön olo. Masentaa. Tuntuu, ettei itse olekaan mitään, vain pieni riisinjyvä niitten isompien ja maukkaampien jyvien alla. Se, josta ei koskaan tule riisipuuroa. :C

ETTÄ VITTUKU NETTI ON OLE MASA VAIKKA ILMAN SITÄ EI KESTÄ PÄIVÄÄKÄÄN
koska netissä voi luoda itselleen valheellisen sosiaaliseuuden. Ihan kuin olisi oikeasti ulkomaailmassa puhumassa ihmisille sen sijaan, että näpyttelee facebookissa höpöjä toisten seinille!

..tai kirjoittaa blogitekstejä nettiin siitä kuinka netti masentaa.

P.S.



aiheesta parsakaaliin: tein semmosia tämmösiä paperilapsia rakkaista hahmoisistani! Oli hauskaa :)

maanantai 19. heinäkuuta 2010

tänään

tajusin, että silmääni miellyttävät lähes ääriviivattomasti tehdyt kuvat ääriviivattomista ihmisistä.



esim tämä aasimieskuva jonka deviantArtista löysin - kunnia kuuluu Negshin.deviantart.comille, jossa lisää ääsiviivattomia nättipoikia löytyy.

Sitten tulee toinen - kuvat, joissa ON ääriviivat, lennokas perspektiivi ja muutyenkin vänkä meno. Ja esimerkkiä tuppaa!



Tämä onkin sitten magnataidetta magnasta dogs -bullets&carnage
Koko manga onkin aika lennokasta äksönjäksöniä ja pyssyjä ja uuh, housut sulaa ku sitä lukee.
oikeastaan yritän ehkä itse tähdätä juuri tähän jälkimmäiseen tyyliin, vahvoja ääriviivoja ja virneitä suupielessä! hallelujah!

Selatessani dA:ssa favejani, huomasin että favetan myös töitä jotka ovat HYVINKIN VÄRIKKÄITÄ. Ehkä siksi, että itse en uskalla/osaa tehdä värikkäitä pierustuksia :c sniiffle.








lauantai 17. heinäkuuta 2010

kesäni on pitsissä kieriteelty


herutanpa tätä täälläkin!
Eli varmaan melkein te kaikki ruhtinaalliset viisi seuraajaani tiedätte Iloisen Ilonan joka pitsiperhonen-nimistä blogiaan täällä pitelee.
Noh niin tunnentiedän minäkin ja hänen tyttömäisestä lookistaan sen verran liikuttuneena päätin itsekin jotain pitsistä piirrellä!

lopputuloksena jotain uutta :,D

myös tällasta taiteellista paskaa raavin kasaan siinä sivussa:

öh en tiedä en... -L-

maanantai 12. heinäkuuta 2010

kaunis kesäpäivä

Tai no, yksi monista. Lämpöhalvaus kurkkii tuolla ikkunan takana, siksi istunkin tässä koneella viuhkan kanssa pieni tuulenvire niskassa kutitellen.

Eikun siiis, piti sanoa, että en ole kirjottanut tänne mitään sitten... helmikuun... mutta siihen tulee nyt muutos! >:( Vaihdan nyt kirjoituskieleni ~suomeen~ koska tein tumblr-nimiselle saitille oman pienen nurkkani (http://wirelessandwild.tumblr.com/) josta englantia taitavat nettirakkaani löytävät minut todennäköisemmin kuin täältä.

Minulla ei ole blogilleni mitään syvällistä teemaa ei, eikä sen puoleen oikein muutakaan teemaa... mutta voimme leikkiä että tämä on sellainen öjhm "lifestyle" henkinen blogi omasta elämäntavastani.

Ja oleellisesti elämääni liittyen:



minä ja rakas suloinen pikkusiskoni (jonka otsatukan itse leikkelin höm höm) kävimme hiukan purikura-kuvia ottamassa! uuh kuumaa eikö.